Erbjudanden i Asien

Visar 1 - 7 av 7 erbjudanden
Följ med oss på en aktiv resa i hisnande landskap! Resan startar med flyg till Kathmandu och höjdpunkterna är Kathmandu, Bhaktapur, Pokhara, Mardi Himal, vandring genom Nepals biologiska mångfald. Avresa: 19apr-21, 16 dagar, pris 21 900kr.
Det stora landet Thailand har ett tropiskt klimat och är som härligast under de vintermånaderna då vi har det som kallast. Vart du än åker i Thailand så finns det ett boende som passar dig, här finns allt från superbilliga hyddor direkt vid stranden
Här har vi sett över allt in i minsta detalj för att hela familjen ska få en avkopplande, rolig & lyckad semester.Rymliga lägenheter, gratis träning, massor av aktiviteter för både barn & vuxna & smarta måltidspaket. Hitta ditt Sunwing!
Ving    
Sunprime är hotell där livet går i ett lite lugnare tempo. Urtråkigt för barn, men det behöver inte du bry dig om: Sunprime är nämligen bara till för vuxna gäster. Välj mellan Gran Canaria, Cypern, Grekland, Mallorca, Turkiet, Gambia, Thailand...
Ving    
Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål.
Äntligen är den här! Resan som blev starten för Rosa Bussarna, rosa buss från Sverige hela vägen till Indien. Hösten 2021 går denna äventyrsresa av stapeln.7 veckor, avresa i slutet av augusti, pris 41 500 kr. Häng med oss på ditt livs äventyr.
Följ med på en spännande resa till 2 exotiska länder i Mellanöstern! Höjdpunkter: Elephant rock, Stenformationer i Jubbah, Riyadh, Al Ahsa-oasen, Tree of Life & terrängbil i sandöknen Rub al-Khali. Avresa: 13nov-21. Ditt livs roligaste reseäventyr!
 
© Reseguiden Interactive AB 2011