Erbjudanden i Sverige

33 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 46 erbjudanden
Speciellt framtaget för finsmakare. Ett fullspäckat paket där smaken och råvaran är i centrum, skräddarsydda avsmakningsmenyer som får era smaklökar att dansa och be om mer. Avsluta den bästa av kvällar i ett härligt dubbelrum, i mysiga Motala.
Upplev skönheten hos Stockholms skärgårds tusentals öar på denna heldagstur med segling. Gå ombord på den bekväma segelbåten, utforska den orörda naturen och få en avkopplande dag på havet.
Whisky ligger oss varmt om hjärtat här på Hällsnäs och provning är därför ett stående event hos oss. Här får du lära dig om hela fatresan, från start till mål. I restaurangen avnjuter vi sedan en 2-rätters middag och samtalen kan fortsätta.
En härlig rundresa fylld av aktiviteter för hela familjen. Från vattenrutschkanor till hisnande berg- och dalbanor på populära Skara Sommarland och vidare ner till Isaberg Resort med både roliga och utmanande aktiviteter.
Sembo    
Fira påsk hos oss och möt våren i Bohuslän. Vi påskpyntar herrgården och förbereder riktigt god mat & dryck i vårens tecken. Kanske vandrar du en stund i naturreservatet - eller besöker Marstrand? Varmt välkommen!
Vardagslyx för att du är värd det. För att du kan. För att du vill jobba "hemifrån" bortifrån ett dygn eller två. Kan bokas måndag till torsdag fram till den 28 mars.
Njut av en vistelse på herrgården med god mat, naturspa, hotell och frukostbuffé. I den småländska skogen med magisk utsikt över Asasjön kan ni verkligen finna ro och njuta av livet.
Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo i en rymlig Juniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Upplev en av Marstrands mest underbara årstider - våren.Checka in i ett av våra vackra rum och njut av omgivningarna. Köksmästaren komponerar en 3-rätters meny speciellt för kvällen och låter din nyfikenhet stillas först när maten serveras.
Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt på Sveriges bästa hotell för romantik, varva ner och koppla av i vårt spa. Boka idag!

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 634 kr

Mer Sverige
Erbjudanden  (Se fler)
Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Vår herrgård gränser till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i unik miljö.
Tofta Herrgård   Hotellpaket
Detta är en klassiker bland Sveriges hotell, som funnits sedan slutet av 1800-talet. Ystad Saltsjöbad har utvecklats till ett av de absolut populäraste hotell när det gäller spa. Här kan du koppla av året runt.
Sembo   Spa
Alingsås är en söt & mysig stad, perfekt för ett “lovebreak”. På hotellet vill vi främja kärleken & skämmer gärna bort våra par lite extra. Passa på att fira bröllopsdagen eller din kärastes födelsedag.I en av våra juniorsviter blir det extra lyxigt.
Grand Hotel Alingsås   Hotellpaket
 
© Reseguiden Interactive AB 2011