Erbjudanden i Sverige

6 erbjudanden
20 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 159 erbjudanden
Under sommaren 2020 har vi ett kanonerbjudande. Bo 4 nätter men betala för 3, så får du ut det mesta av din Motalavistelse. Entré till Motala Motormuseum ingår alltid.
Lämna hem och vardag för en stund. Checka in, tryggt och säkert och njut av en härlig hotellvistelse hos oss. Ta del av allt som hotellet har att erbjuda eller ge dig ut och upplev Göteborgs härliga natur och utbud.
Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den.Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik endast 35 minuter från Göteborg. Ps. Vi har Sveriges största golfanläggning...
Upplev skönheten hos Stockholms skärgårds tusentals öar på denna heldagstur med segling. Gå ombord på den bekväma segelbåten, utforska den orörda naturen och få en avkopplande dag på havet.
Njut av sommaren hos oss på Villa Lovik, ta en promenad längs stranden eller njut av solen vid poolkanten. Om sommarvärmen inte infinner sig kanske en stund i bastun tillsammans med fantastisk utsikt lockar mer.
20 minuter från Stockholms puls ligger Yasuragi. Inspirerad av den japanska badtraditionen med tvagning och varma källor finner du här ett spahotell som i japansk anda låter dina sinnen komma till ro. Njut av 2 nätter och få 1000 kr rabatt.
Yasuragi    
Det genuina gamla Bohuslän finner du bland sjöbodar och gränder i Mollösund. Ströva runt och njut av havet, doften av tång och lutfisk. Låt dig bländas av solnedgång i havet ute vid fyren och när mörkret har lagt sig blinkar ljuset från Måseskär fyr.
Tänk att ni kan göra en resa på er egenhändigt byggda flotte av stockar och rep! Det är verkligen ett oförglömligt äventyr med alltifrån fysiska utmaningar till rogivande avkoppling. Ingen tur är den andra lik när naturen är regissör.
Träd in i en värld med golfspel, Spa & Trerätters middag! Greenfee på Albatross Golfklubb, Göteborgs mest kompletta golfanläggning som passar såväl nybörjaren som den mest erfarne. 3-rätters middag på Treetop, samt entré till Spa.
Att fjällvandra ger en omedelbar känsla av frihet. Vardagens stress försvinner och alla måsten lämnas därhän. I Tänndalen finns många vackra vandringsleder att välja mellan och våra guider hjälper dig att hitta rätt.
Tänndalen    

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 800 kr

Mer Sverige
Erbjudanden  (Se fler)
Tillbringa semester på Lagunen i sommar! Bo i en av våra fina stugor med en fantastisk vy över den västerländska naturen. Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna. Att besöka och vandra på öarna är att fullända din skärgårdsupplevelse.
Lagunen   Camping & stugor
Isaberg är södra Sveriges största MTB destination. Leder för alla nivåer och några är riktigt utmanade. För den som vill träna teknik finns Bike park vid foten av berget. Även down hill med liftburen cykling erbjuds.
Hestraviken   Hotellpaket
Under sommaren 2020 har vi ett kanonerbjudande. Bo 4 nätter men betala för 3, så får du ut det mesta av din Motalavistelse. Entré till Motala Motormuseum ingår alltid.
Hotell City Motala   Hotellpaket
 
© Reseguiden Interactive AB 2011