Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 97 erbjudanden
I Asa med omnejd eller ge dig ut på dagsutflykt till Småländska besöksmål.Njut av bastu och en simtur i sjön, prova en vandringsled, fiska eller cykla på fina cykelvägar för både landsvägscykling eller mountainbike.
Njut av sommar och semester i avkopplande miljö tillsammans med familj, släkt och vänner. På Hooks Herrgård kan du spela golf på två golfbanor i närheten, njuta av den sköna omgivningen och god mat i säsongens smaker.
Ta en paus från vardagen och rå om varandra på Åkeshofs Slott. Här på det lilla slottet i trädgårdsstaden står det gröna köket i fokus med fräscha och säsongbetonade råvaror som med precision har komponerats för en oförglömlig smakupplevelse.
Checka in, tryggt och säkert, och njut av en härlig 5-stjärnig hotellvistelse med magisk utsikt, både spa och hotellfrukost med det lilla extra i Göteborg i sommar! Klicka in, läs mer och ta del av vårt lyxigaste hotellerbjudande.
Upptäck Apollo Mondo Local, Hooks Herrgård! Beläget i natursköna omgivningar strax söder om Jönköping med anor från 1300-talet väntar hotellet med en fin spaanläggning, populära golfbanor och restaurang med en hänförande utsikt
Apollo    
Det genuina gamla Bohuslän finner du bland sjöbodar och gränder i Mollösund. Ströva runt och njut av havet, doften av tång och lutfisk. Låt dig bländas av solnedgång i havet ute vid fyren och när mörkret har lagt sig blinkar ljuset från Måseskär fyr.
Stanna flera nätter med rabatt och välj bland många aktiviteter och utflykter. Sommaren i Trosa är ljuvlig, strosa runt i de små gränderna. Besök de personliga butikerna och de mysiga caféerna. Gå utefter åpromenaden och njut av båtlivet i hamnen.
Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi. Så fort uret slår fyra är du välkommen att hämta nyckeln till ditt rum, låt dig förföras av vad vi kallar ”industriromantik”.
Inte långt bort från stadens myller kan du njuta av god mat & dryck & sova i nyrenoverade rum. Passa på att låna en cykel, hyr kajak eller SUP och utforska den vackra naturen. Avsluta dagen på uteserveringen precis intill vattenbrynet.
Fyll på med ny energi och frisk bergslagsluft, njut av prisbelönt mat och relaxa i vårt spa med trollskogar inpå knuten. Här finns gott om aktiviteter som vandringsleder, fiske, kanoter och bad både i pool och sjö. Välkommen till vildmarken!
 
© Reseguiden Interactive AB 2011