Erbjudanden i Sverige

6 erbjudanden
23 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 46 erbjudanden
Promenera genom Stockholms naturreservat som ligger femton minuter med bil eller buss från Stockholm. Tillbringa en underbar dag ute i naturen, långt borta från det livliga stadslivet. Språ: Engelska och Tyska
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum och sviter med fantastisk utsikt, à la carte frukost, Spa, Gym, Yoga och fritt Wi-Fi. Boka alltid bästa pris direkt med oss!
Alingsås är en riktig pärla för hela familjen. Vandring, Lek & Äventyr med mycket fika. Nolhaga slottspark erbjuder djurpark och härlig lekplats, i stadskärnan finns isbana, bowling, shuffleboard, parkour och kluriga deckarfall på Escape Game.
Två övernattningar, 2 x 3-rätters middag och 2 frukostar. Entré till Treetop Bergspa Kronan mitt bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Ankomstdagar måndag-fredag.
Under februari månad firar vi kärleken på Hällsnäs.Ta med din hjärtevän och boka in er en natt hos oss. Bada bastu och värmande badtunna. Insup den friska luften under en promenad hand i hand i skogen. Smaka sedan av en 4-rätters meny i vårt Orangeri
Vardagslyx för att du är värd det. För att du kan. För att du vill jobba "hemifrån" bortifrån ett dygn eller två. Kan bokas måndag till torsdag fram till den 28 mars.
Unna dig en härlig hotellvistelse på Gothia Towers med tid för varandra, god mat & dryck och en magisk utsikt över Göteborg! Just nu 20% på hotellrummet under helgerna i mars.
Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa och du får transport till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 ca 20 km från Tullgarns slott till Trosa. Du får matsäck o karta. Väl tillbaka väntar spa, tvårätters meny med vin samt logi med frukost.
Med vårt fantastiska läge är det vackert året runt, men på våren är det förstås extra fint i Hamnen i Motala. Besök Motala under våren för avkoppling eller utforska allt Sjöstaden Motala, Vättern och Östergötland har att erbjuda.
Speciellt framtaget för finsmakare. Ett fullspäckat paket där smaken och råvaran är i centrum, skräddarsydda avsmakningsmenyer som får era smaklökar att dansa och be om mer. Avsluta den bästa av kvällar i ett härligt dubbelrum, i mysiga Motala.

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 634 kr

Mer Sverige
Erbjudanden  (Se fler)
Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa och du får transport till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 ca 20 km från Tullgarns slott till Trosa. Du får matsäck o karta. Väl tillbaka väntar spa, tvårätters meny med vin samt logi med frukost.
Trosa Stadshotell & Spa   Hotellpaket
Slappna av och låt oss sköta resten. Skäm bort er med en ljuvlig weekend hos oss på Nostalgi med romantik i sikte. Njut av bubbel, sötma och kärlek i vårt fantastiska hamnhotell med utsikt över vackra Motala. .
Hotell Nostalgi   Hotellpaket
Alingsås är en söt & mysig stad, perfekt för ett “lovebreak”. På hotellet vill vi främja kärleken & skämmer gärna bort våra par lite extra. Passa på att fira bröllopsdagen eller din kärastes födelsedag.I en av våra juniorsviter blir det extra lyxigt.
Grand Hotel Alingsås   Hotellpaket
 
© Reseguiden Interactive AB 2011