Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 20 erbjudanden
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum och sviter med fantastisk utsikt, à la carte frukost, Spa, Gym, Yoga och fritt Wi-Fi. Boka alltid bästa pris direkt med oss!
Två övernattningar, 2 x 3-rätters middag och 2 frukostar. Entré till Treetop Bergspa Kronan mitt bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Ankomstdagar måndag-fredag.
I år dukar vi äntligen upp vår fantastiska julbordsbuffé, gjord på skogens skafferi med fokus på riktigt bra råvaror och vilt. Självklart finns det även andra val på buffén och likt innan bjuder vi in er i vårt gotterum efter ni ätit på julbordet!
Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo i en rymlig Juniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Skåne har en lång och stolt mat tradition. Här äter man gärna både länge och väl. Idylliska värdshus, krogar och eleganta restauranger ligger utspridda i det vackra landskapet och i de större orterna. Ta med smaklökarna och prova dig runt.
Sembo    
Specialerbjudande för dig som fyllt 65. Bli ompysslad av oss, njut av god mat, sköna sängar, vacker utsikt, fina promenadstigar och bra skidåkning. Hotellrummen hos oss är i olika hus med egen ingång från det
Välkommen till äkta julstämning på anrika och mysiga Tofta Herrgård! I år önskar vi åter välkommen till vårt klassiska julbord, där man hämtar maten själv i herrgårdsköket.
Mellandagsmys är ett paket för dig som behöver komma iväg och spendera tid med den du tycker allra mest om. Överraska med en alldeles speciell julklapp eller bara "för att". Hotell, middag, badtunna och frukost.
Fira in 2022 med tillsammans med oss! Sköna hotellrum, god mat & bubbel. Underhållningen bjuder Andrea & Ronnie på! Checka in redan vid 12 och få ett bra slut och en bra början på det nya året.
Jultraditioner är som mysigast i charmiga Trosa. Vi välkomnar till ett julpyntat Stadshotell med glögg och ett traditionellt vällagat julbord med flera lokala råvaror.
Sida:12Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011