Erbjudanden inom Alla aktiviteter

Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
Kajakpaddling är det bästa sättet att utforska hjärtat av Stockholms skärgård. Paddla runt Vaxholm, ibland kallad skärgårdens huvudstad, och upplev enastående natur med massor av vilda djur.
Utforska en av Göteborgs äldsta stadsdelar på en 2-timmars vandring med en lokal guide. Upptäck alla mysterier i de vackert bevarade trähusen, butiksaffärer och trevliga kaféer i ett område som går tillbaka till mitten av 1600-talet. Språk: Engelska
Ni bygger er egen timmerflotte för färd på Klarälven. Ni rappellerar er ner i Halgåns läckra kanjon. Ni kommer att få klappa skogens konung älgen och ni har stor chans att få syn på naturens egen byggmästare bävern. Helt enkelt skoj i naturen!
Med sina mäktiga meanderbågar slingrar sig Klarälven genom hela Värmland. Vattnet strömmar lugnt och landskapet skiftar från branta dalsidor till flackare kulturlandskap. En idealisk kanottur för hela familjen!
Att bygga och åka på sin egen timmerflotte är ett äventyr oavsett om man bara är ute en kort eller lång tur. I denna upplevelse bygger ni er timmerflotte första dagen, bor i en stuga på Klarälvens Camping. Nästa dag flyter ni iväg på Klarälven.
Sköna Skåne - med dess vida åkrar, vackra vyer och milslånga stränder! På denna resa blandar vi den bästa, lokalproducerade maten, med vinprovning på utvald gård, besök på vackra Sofiero och bekvämt boende i Helsingborg. Bussresa från Stockholm.
EkmanResor    
Tänk att ni kan göra en resa på er egenhändigt byggda flotte av stockar och rep! Det är verkligen ett oförglömligt äventyr med alltifrån fysiska utmaningar till rogivande avkoppling. Ingen tur är den andra lik när naturen är regissör.
Höga Kusten är ett av Sveriges mest unika områden. Kombinationen av kustnära berg, djupa skogar och en aktiv skärgård är så speciell att UNESCO utnämnt Höga Kusten till ett Världsarv.
EkmanResor    
Upplev Wadköping, Bergslagen och Värmland med oss på denna 3-dagars bussresa från Stockholm. Vi besöker bland annat Lars Lerins konsthall i Karlstad, Klässbols Linneväveri, Rottneros, Mårbacka minnesgård. Och bor bekvämt på Dömle Herrgård.
EkmanResor    
Det är havet, kusten och skärgården som gör denna del av Sverige till ett riktigt paradis. Välkommen att följa med på vår bussresa till Öland! Vi bor centralt i Borgholm på Strand Hotell som erbjuder avslappnande relax och fin utsikt.
EkmanResor    
Sida:12Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011